Aura White Beauty (Collagen)

p.txt

 


.
..


.

 PRODUK 1  : Aura White Pure L-Glutathione + Collagen 900,000mg

 PRODUK 2  : Aura Slim Shake

 PRODUK 3  : Aura Slim Advanced Lcycool Shaping Gel

 PRODUK 4  : Aura White Chocolate Pure L-Glutathione +Collagen 1 million mg

 PRODUK 5 : Aura Shine – Shine Bright Like A Diamond

 PRODUK 6 : AuraWhite Beauty  PHYTO FRUITY STEMCELL  + Collagen 

 PRODUK 7 : AuraWhite Beauty  Plus + Collagen 

 PRODUK 8 : Aura Men  Super Advanced Collagen with Fat Burner and WHEY PROTEIN

 PRODUK 9 : AuraWhite  Bubbly Collagen Dust 

.+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

AWAS! PRODUK TIRUAN BERMAHARAJALELA DALAM PASARAN
BAGI MENGELAKKAN DARIPADA ANDA TERBELI PRODUK TIRUAN,
ANDA DIMINTA UNTUK MEMINTA STOKIS MENUNJUKKAN KAD ‘Authorized Stockist’
.
http://2.bp.blogspot.com/-LMg64F5R62s/UYx7A2Z3V9I/AAAAAAAAGxQ/oDqXzZpktnA/s1600/AW-RIZ.jpg
.
+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+.

.

http://3.bp.blogspot.com/-VuKn_xDbgqQ/UT3N7lOgOsI/AAAAAAAAGoU/z_G3p8NA2Gw/s1600/stokis+sah.jpg
.
AWAS! PRODUK TIRUAN BERMAHARAJALELA DALAM PASARAN
BAGI MENGELAKKAN DARIPADA ANDA TERBELI PRODUK TIRUAN,
ANDA DIMINTA UNTUK MEMINTA STOKIS MENUNJUKKAN KAD ‘Authorized Stockist’
.
http://2.bp.blogspot.com/-LMg64F5R62s/UYx7A2Z3V9I/AAAAAAAAGxQ/oDqXzZpktnA/s1600/AW-RIZ.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-0OmSor-YIF4/UYyX609szYI/AAAAAAAAGxw/kwgb-97hdms/s1600/AW-RIZ.4.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-TLGW9SrH6tQ/UYyX648O5CI/AAAAAAAAGxs/Sol2GA7J80E/s1600/AW-RIZ.5.jpg
.

PRODUK 9 : Aura White  AuraWhite  Bubbly Collagen Dust 
.

AuraWhite

B u b b l y

Harga Promosi : RM 65.00

Harga Pasaran : RM 80.00

Aurawhite Bubbly Collagen Dust dapat membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran UV seterusnya menjadikan kulit anda menjadi lebih anjal, tegang dan kekal awet muda.

Selain baik untuk kecantikan kulit, ramuan yang terkandung di dalam produk ini juga mampu memberikan kesan positif terhadap kuku, rambut, tulang dan sendi seterusnya membantu meningkatkan tahap kesihatan anda secara menyeluruh.

Kandungan: 500 g

KHASIAT AURAWHITE BUBBLY COLLAGEN DUST

  •          Membantu mengekalkan keremajaan kulit
  •          Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
  •          Membantu meningkatkan kecerahan kulit
  •          Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
  •          Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
  •          Mengatasi masalah kulit kering, kasar dan kusam
  •          Memudarkan kesan parut
  •          Memperbaiki tona kulit agar lebih sekata
  •          Mengecilkan liang pori agar kulit tampil halus
  •          Mencegah masalah radang, jerawat, jeragat, parut dan bintik
  •          Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran (UV)
  •          Turut berupaya memelihara kesihatan jasmani

KANDUNGAN AURAWHITE BUBBLY COLLAGEN DUST

Kolagen Talapia Terhidrolisis: Gelatin atau kolagen larut air mengandungi asid amino yang telah melalui proses hidrolisis (di mana sebatian ini telah ditambah dengan air) mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menyeimbangkan kandungan protein dalam badan serta mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit. Ia bersifat antioksidan dan berupaya memelihara keanjalan dan keremajaan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan pada kulit yang terluka, selain membuang lemak berlebihan dari tubuh, memelihara sel dan meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.

Vitamin A: Vitamin A berupaya merangsang lapisan dermis yang mengandungi kolagen, elastin dan saluran darah sekaligus membantu melancarkan peredaran darah ke permukaan kulit serta mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus. Selain itu, vitamin A turut membantu meningkatkan kelembapan kulit, mengawal penghasilan jerawat dan kadar sebum atau minyak, menyingkir sel kulit mati seterusnya menghaluskan kulit dan memperbaiki tona kulit agar lebih sekata serta melindungi kulit daripada kanser kulit dan proses penuaan yang diakibatkan oleh pancaran radiasi ultraviolet (UV).

Vitamin B: Khasiat vitamin B-kompleks tidak terhad untuk kesihatan jasmani, malah ia juga penting untuk rawatan kecantikan kulit.  Di samping mencegah proses penuaan, vitamin B juga diyakini dapat membantu mengatasi masalah hiperpigmentasi di mana sesetengah bahagian kulit menjadi gelap disebabkan oleh pancaran cahaya matahari mahupun radang. Vitamin B juga mampu mengurangkan kesan garis-garis halus, menghaluskan kulit serta mengekalkan kelembapan kulit bagi membantu mengatasi masalah kulit kering dan kasar.

Vitamin C: Di samping mengatasi masalah tona kulit yang tidak sekata, vitamin C turut berupaya mempercepatkan pemulihan luka dan memperbaiki tekstur kulit seterusnya memelihara kelembapan dan kehalusannya di samping membantu menggalakkan penghasilan kolagen bagi membantu menganjal dan menegangkan kulit serta menjadikan kulit tampak lebih bermaya. Vitamin C juga berkesan untuk melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV serta radikal bebas berpunca daripada pendedahan terhadap cahaya matahari mahupun pencemaran sekaligus membantu menentang proses penuaan kulit.

Vitamin D: Vitamin D mempunyai beberapa kebaikan bagi kesihatan dan kecantikan kulit, seperti membantu mengurangkan masalah kesan jerawat, kedutan dan garis-garis halus di samping menjana penghasilan kolagen di dalam lapisan kulit seterusnya meningkatkan kehalusan, keanjalan dan keremajaan kulit anda.

Vitamin E: Vitamin E merupakan agen anti-oksidan yang mampu mengurangkan kesan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit. Vitamin E juga berperanan mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit kusam selain membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mempercepatkan proses penyembuhan luka serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraviolet yang boleh mengakibatkan kanser kulit.

Blueberi: Blueberi merupakan agen antioksida yang bertindak meneutralkan radikal bebas seterusnya membantu mencegah kerosakan sel kulit, melambatkan proses penuaan serta memperbaiki struktur kulit agar ia tampil lebih halus dan berseri.

Strawberi: Strawberi kaya dengan khasiat dari sumber vitamin C dan asid elagik yang berperanan meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah kerosakan pada kulit di samping kandungan asid salisilik yang berupaya membuang sel kulit mati dan mengecilkan pori-pori sekaligus menghaluskan lagi kulit. Di samping itu juga, strawberi turut membantu meningkatkan kecerahan kulit, menghapuskan cela pada wajah, merawat kesan alahan serta melindungi kulit daripada sinaran ultraungu (UV) yang mempercepatkan proses penuaan.

Asid Amino: Asid amino merupakan sebatian organik yang berperanan menggalakkan fungsi organ, membina dan mengekalkan tisu yang sihat, menjadi ejen antioksidan untuk meneutralkan radikal bebas dalam tubuh badan, di samping menyeimbangkan protein dalam badan, dan melembap serta menghaluskan kulit.

Acerola: Ceri Acerola sangat kaya dengan vitamin A, B1, B2, B3 dan C serta karotenoid dan bioflavonoid yang mengandungi khasiat yang berkesan untuk menjadikan kulit lebih sihat, muda dan bebas daripada serangan bakteria yang merosakkan kulit. Ia juga bersifat antioksidan yang berupaya meneutralkan radikal bebas sekaligus membantu menentang kerosakan sel dan proses penuaan kulit.

Madu Manuka: Madu Manuka dihasilkan oleh lebah menggunakan nectar pohon berbunga, Manuka yang sering terdapat di New Zealand dan Australia. Ia tinggi kandungan antioksidan. Selain membantu meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit, ia juga berfungsi memelihara kehalusan dan kelembutan kulit serta menghasilkan tona wajah yang sekata. Madu juga mampu menggalakkan pemulihan luka dan memudarkan parut di samping membantu masalah kulit.

Biji Anggur: Ramuan ini mempunyai kualiti astringen yang tinggi dan mampu menegangkan kulit wajah selain membantu mengekalkan kelembapan kulit, mengatasi masalah jerawat dan melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraungu (UV) sekaligus memelihara kulit daripada kerosakan dan proses penuaan.

CARA PENGGUNAAN AURAWHITE BUBBLY COLLAGEN DUST

  1.      Ambil 1 sudu Aurawhite Bubbly Collagen Dust setiap pagi dan malam.
  2.      Suap ke dalam mulut dan kemam serbuk Aurawhite Bubbly Collagen Dust sehingga cair.

Tidak perlu membancuhnya dengan air terlebih dahulu.

PRODUK 8 : Aura Men  TURBO Super Advanced Collagen 
.

Aura Men 

T U R B O

 Super Advanced Collagen with

Fat Burner and WHEY PROTEIN

Harga Promosi : RM 125.00

Harga Pasaran : RM 160.00

.

Aura Men Turbo Collagen

Aura Men Turbo Collagen diformulasikan khasiat protein whey, kolagen, Saw Palmetto, gamat, Maquiberry dan pelbagai ramuan semulajadi untuk membantu kaum lelaki menguatkan otot, meningkatkan tahap stamina serta mengatasi masalah kulit yang mengganggu penampilan.

Aura Men Turbo Collagen sesuai untuk dijadikan makanan tambahan yang sarat dengan khasiat bagi lelaki yang ingin memiliki kesihatan yang optima.

.

Khasiat Aura Men Turbo Collagen

  • Membekalkan tenaga dan stamina
  • Membentuk serta meningkatkan jisim dan kekuatan otot
  • Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut jerawat dan kulit kusam
  • Meningkatkan kecerahan kulit
  • Menghasilkan tona kulit yang sekata
  • Membuang toksin, angin dan lemak dari dalam tubuh
  • Meningkatkan kadar hormon testosteron
  • Membantu melancarkan peredaran darah
  • Mengurangkan risiko kanser prostat
  • Memelihara saluran pencernaan
  • Mengurangkan berat badan yang berlebihan
  • Meningkatkan fungsi seksual lelaki

.

Cara Penggunaan Aura Men Turbo Collagen

  • Bancuh 2 sudu Aura Men Turbo Collagen bersama 120 ml air sejuk
  • Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker
  • Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur
  • Amalkan meminum air kosong untuk kesan yang ketara
  • Untuk kesan yang optima, ambil ketika perut kosong
 .
PRODUK 7 : AuraWhite Beauty  Plus + Collagen
.

Aura White Beauty Plus + Collagen

New Improvement

Harga Promosi : RM 120.00

Harga Pasaran : RM 150.00

.

KHASIAT
*50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 minggu
* memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
* menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
* mengurangi kedutan dan garis2 halus
* mengecilkan pori2 kulit
* menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
* meningkatkan sistem imunisasi badan
* mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
* mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* mengurangi sakit radang/sendi
* mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
* sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
* membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
* mengurangi kolesterol
* menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
* meningkatkan kualiti tidur
* sesuai untuk lelaki dan wanita

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah – tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!
.
FORMULA LENGKAP

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.
.
RASA YANG LAZAT

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.
.
TANPA BAHAN TAMBAHAN

100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.
.
CARA PENGAMBILAN
:

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

.

PRODUK 6 : AuraWhite STEMCELL + Collagen 
.

Aura White BEAUTY

Stemcell + Collagen

GOLD STANDARD

Harga Promosi : RM 160.00

Harga Pasaran : RM180.00

.

Aura White Beauty Stemcell+Collagen

Phyto Fruity Stemcell+ Collagen diformulasikan dengan teknologi sel stem yang diekstrak dari 15 jenis buah-buahan bersama manfaat dari sumber kolagen, mutiara, minyak kelapa dara dan tomato untuk membantu menyerlahkan seri wajah, mengatasi masalah kulit di samping meningkatkan tahap kesihatan dengan menyeluruh.

Phyto Fruity Stemcell+ Collagen sesuai untuk dijadikan makanan tambahan yang sarat dengan khasiat bagi lelaki dan wanita.

Khasiat Aura White Beauty Stemcell+Collagen

  • Meningkatkan kecerahan kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Menentang penuaan
  • Meningkatkan system imunisasi
  • Mengatasi masalah jerawat, selulit, rekahan pada kulit dan pigmentasi
  • Melembapkan bibir yang kering dan mengelupas
  • Menyahtoksin
  • Menguatkan tulang dan otot
  • Membekal tenaga dan stamina
  • Meningkatkan pengeluaran susu ibu
  • Mengatasi penyakit sendi

Cara Penggunaan Aura White Beauty Stemcell+Collagen

  • Bancuh 2 sudu Phyto Fruity Stemcell+ Collagen bersama 120 ml air sejuk
  • Kacau hingga larut atau goncang dengan shaker
  • Ambil 2 kali sehari: sebelum sarapan dan sebelum tidur
  • Amalkan meminum air kosong untuk kesan yang ketara
  • Untuk kesan yang optima, ambil ketika perut kosong


PRODUK 5 : AURA SHINE
.

Aura Shine

Shine Bright Like A Diamond

(The Ultimate Anti-Aging Formula)

60 tablets

1 unit : RM98.00 FREE POS SEMENANJUNG

(FREE POST + FREE GIFT)


PRODUK 4 : AURA WHITE CHOCOLATE
.

AuraWhite Chocolate Indulgence Flavour

Aura White Beauty Pure L-Glutathione + Hydrolyzed Collagen

(with multivitamin, coEnzyme Q10 & Hyaluronic Acid)

1 Million MG

http://3.bp.blogspot.com/-nJwXy2B4C_w/UbrH2fFr0UI/AAAAAAAAHEM/w0mQRvgiHFE/s1600/aura-coklat.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-4jw1lgcj9A4/UbrH2e349AI/AAAAAAAAHEQ/Fzk7acPeIDY/s1600/aura-coklat2.jpg

1 unit : RM150.00 FREE POS SEMENANJUNG

(FREE POST + Shaker + Aura Shine)


PRODUK 3 : AURA WHITE
.

AuraWhite GlutaCollagen 900,000mg

Aura White Beauty Pure L-Glutathione + Hydrolyzed Collagen

http://4.bp.blogspot.com/-1t1pZ6_nzH4/UYx7AtGDz0I/AAAAAAAAGxI/1dCbNVykAY8/s1600/AW-RIZ.1.jpg
Kini 900,000mg

1 unit : RM150.00 FREE POS SEMENANJUNG

3 unit : RM400.00 FREE POS SEMENANJUNG

(FREE POST + 12 FREE GIFT)

http://3.bp.blogspot.com/-aikTS9GXQB0/UY3TYIuqwsI/AAAAAAAAGzg/elU6KDC5XRE/s1600/FREE-GIFT-A.WHITE.jpg

INFO PENTING :

Free Gift di atas hanya diberikan kepada ‘end user’ sahaja. Kepada pengedar kami offer pakej pengedar produk lain (campur-campur)

.

+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

BELIAN BORONG BAGI FREE GIFT UTK PENGEDAR

KLIK DI BAWAH

http://4.bp.blogspot.com/-2AOvei4E1Zo/UZC3Wr112eI/AAAAAAAAG1k/2pJv7RVTPuA/s1600/borong.jpg

+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

.

PRODUK 2 : AURA SLIM SHAKE
.

Aura Slim Shake Plus Prebiotic Fibre

Clinically Proven Advanced Formula

4 in 1 Formula : Detox, Burn, Slim Shape

http://4.bp.blogspot.com/-4NAayFSdbuw/UYx7APTOUeI/AAAAAAAAGxM/iiPIEX-a_DI/s1600/AW-RIZ.3.jpg900 gram

1 unit : RM160.00 FREE POS SEMENANJUNG

(FREE POST + 12 FREE GIFT)

http://4.bp.blogspot.com/-6XU2meo0364/UY3TWvu7LDI/AAAAAAAAGzY/tYZOV4N6Nfg/s1600/FREE-GIFT-A.SLIM.jpg

INFO PENTING :

Free Gift di atas hanya diberikan kepada ‘end user’ sahaja. Kepada pengedar kami offer pakej pengedar produk lain (campur-campur)

.

PRODUK 1 : AURA SLIM LCYCOOL SHAPING GEL
.
Aura Slim Advanced Lcycool Shaping Gel
5X Bio Lifting System, Fruity Scent
With Vitamin E C A Pro B5, H2O, Collagen & Peppermint

http://4.bp.blogspot.com/-yQb7csJTrqs/UYx6_x1il6I/AAAAAAAAGxE/hWHlBwmwZvg/s1600/AW-RIZ.2.jpg

200ml

1 unit : RM75.00 FREE POS SEMENANJUNG

(FREE POST + 12 FREE GIFT)

http://4.bp.blogspot.com/-6XU2meo0364/UY3TWvu7LDI/AAAAAAAAGzY/tYZOV4N6Nfg/s1600/FREE-GIFT-A.SLIM.jpg

INFO PENTING :

Free Gift di atas hanya diberikan kepada ‘end user’ sahaja. Kepada pengedar kami offer pakej pengedar produk lain (campur-campur)

.

HARGA PROMOSI AURA WHITE
.

1 unit : RM150.00 FREE POS SEMENANJUNG

3 unit : RM400.00 FREE POS SEMENANJUNG

(FREE  GIFT)

http://4.bp.blogspot.com/-AZNMl_S_kXA/UY3ejq3pfSI/AAAAAAAAGz4/x_yPUeAQzHY/s1600/offer.jpg

INFO AURA WHITE



CARA MAKAN :
1. CAMPURKAN 2 scoop AURAWHITE bersama 120ml air sejuk atau air masak juga boleh menggunakan jus buah-buahan kesukaaan;
2.kemudian goncangkan shaker tersebut dan sedia utk diminum;
3. pengambilan adalah 2x sehari, pada waktu pagi sebelum brekfast, semasa perut kosong kerana memudahkan nutrisi untuk menyerap kedalam tubuh dan WAKTU MALAM SEBELUM TIDUR.

** ATAU BOLEH AMBIL 1 SCOOP, 2 KALI SEHARI SEMASA PERUT KOSONG, IKUT KEMAMPUAN MASING2… 2 SCOOP 2 KALI SEHARI SURE LG CEPAT HASILNYA…
** Period stop minum.
** Selepas pengambilan Aurawhite elakkan minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

.

TESTIMONI AURA WHITE

.

..

PRODUK 7 : AuraWhite Beauty  
.

Aura White Beauty 

SKINBEAU

Harga Promosi : RM 60.00

Harga Pasaran : RM 65.00

.

Kulit cerah! Glowing! Pinkish! Sudah tentu dgn produk Aurawhite! Berita Baik untuk semua Aurawhite kini ada produk TERBARU. Lagi MELETOP.
Jom cuba consume SkinBeau Whitening Capsules ni sgt best dan kesan yg amat hebat! Ianya sebagai whitening booster jadi haruslah putih kaw kaw kan uolss.
Harga RM60 sajeee 30 capsules ada kelulusan KKM Farmaseutikal Kebangsaan.
Kapsul Putih Gebu Skinbeau ni memang Superb bagi kesan yang lebih POWER untuk pencerahan Kulit. .
Antara kebaikan SKINBEAU WHITENING CAPSULES . 
- Struktur kulit lebih cerah anjal n gebu
- mengurangkan garis halus n kedutan
- melindungi dari sinaran UV
- mengurangkan parut pigmentasi
- cantikkan kuku rambut
- paling best sesuai untuk Lelaki n perempuan 16 tahun ke atas .
AURAWHITE SKINBEAU WHITENING CAPSULES
SKINBEAU WHITENING CAPSULES BETUL BETUL EFEKTIF. CUBA DULU BARU TAU. Dengan formulasi bahan bahan active terbaik memberi pencerahan kulit berganda.
Siapa tak nak kulit cerah pastu bersih. 
So dengan pengambilan SKINBEAU nyata memberikan kesan luar biasa untuk diri saya. “
“Putih bukan muka je putih tetapi menyeluruh. Muka putih Glowing Pinkish “
SKINBEAU CAPSULES adalah diformulasikan dari bahan aktif terpilih semulajadi yang baik untuk 70 peratus pencerahan kulit. Bahan yang digunakan adalah berkualiti tinggi selamat,halal dan efektif.
- LULUS KKM farmaseutikal MAL12105021TC
- KESAN SUPERB . JIMAT . BERKESAN . SELAMAT
Antara kebaikan SKINBEAU CAPSULES
• Struktur kulit lebih cerah, anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garis halus dan kedutan
• Mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi, melasma dan tompok hitam
• Melindungi dari sinaran UV radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Mengurangkan parut, jerawat, resdung dan pori terbuka
• Meningkatkan pengeluaran susu ibu
• Sesuai untuk lelaki dan wanita.
• Sesuai untuk yang berumur 16 tahun ke atas
Cara Pengambilan :
2 capsules sehari selepas makan.
TIPS : Minum air 8 gelas sehari . Boleh diamalkan bersama supplemen lain juga.
 AURAWHITE SKINBEAU WHITENING CAPSULES 30BIJI
.
PRODUK 8 : AuraWhite Beauty  
.

Aura White Beauty 

collagen 

TRIPEPTIDE GOLD

 ..

 ..

FREE shaker

Harga Promosi : RM 150.00

Harga Pasaran : RM 160.00

.

Produk terbaru aurawhite, dapatkan segera Aura White Gold CollagenSekarang!!!

Kebaikan Aurawhite Collagen Trepeptide Gold
• Membaik pulih struktur kulit
• Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garisan halus dan keduta
• Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
• Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Meningkatkan penghasilan susu ibu
• Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
• Mengatasi masalah lenguh badan
• Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

.

..

PRODUK 9 : AuraWhite Beauty  
.

Aura White Beauty 

SKINspa

Harga Promosi : RM 70.00

Harga Pasaran : RM 85.00

.

Antara bahan utama:

Deep Cleanser, Stemcell serum collagen, CC cream, Phyto Night cream

.

Kebaikan:

  • Kesan Seawal 5 hari.
  • Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
  • Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
  • Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten.
  • Produk yang mendapat permintaan yang tinggi
  •  95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.

.

Cara penggunaan:

  • Siang: Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation)
  • Malam: Cuci wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream
.
PRODUK 10 : AuraWhite Beauty  
.

Aura White Beauty 

SKINCARE GOLD

Harga Promosi : RM 108.00

Harga Pasaran : RM 120.00

.

Kelebihan Skincare Gold Set :

>>>Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
>>>Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24k dan platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kan kulit sekaligus mencerahkan kulit.
>>>Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
>>>Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
 >>>Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah
>>>Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan

>>>Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.

>>>Tidak sesuai untuk kulit bermasalah
Cara penggunaan:
Untuk sekali penggunaan sahaja.Buka dan letakkan pada wajah sebelum tidur.Biarkan 30minit dan buang mask tersebut.Bilas wajah dengan air bersih
.
PRODUK 11 : AuraWhite Beauty  
.

AURAMOM

M  I  L K 

Harga Promosi : RM 70.00

Harga Pasaran : RM 80.00

.

Auramom Milk By Aurawhite ialah susu strawberry no 1 di Malaysia

-khusus untuk ibu-ibu mengandung dan menyusukan badan.
-Membantu Ibu Ibu Sering Merungut Bila Susu Badan Mula Merudum

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN AURAMOM MILK

IBU
“Membekalkan nutrisi seimbang untuk para ibu
“Memberi tenaga dalam tempoh kehamilan
“Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
“Meningkatkan penghasilan susu ibu
“Susu ibu lebih pekat dan creamy (anak pasti suka)
“Menyokong penuh ibu bekerja Pam susu lebih banyak
“Bukan sahaja kuantiti susu tetapi kualiti susu terbaik

BAYI
“Meningkatkan imunisasi bayi
“Membekalkan nutrisi terbaik untuk bayi
“Kulit bayi lebih cantik
“Bayi cepat kenyang
“Mengurangkan risiko jaundis
“Bayi kurang meragam
“Baik untuk IQ minda
“Diperkaya dengan vitamin dan zat yang 
diperlukan bayi.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AURAMOM MILK :
”Oat, Fenugreek, Susu Tepung, Bijirin Gandum, Susu Kambing Organik, Actimalt, Mixberries & Strawberry

CARA PENGAMBILAN :
”Bancuh 2 sudu Auramom Milk By Aurawhite dengan 200ml air suam dan sedia diminum.

.
PRODUK  12 : Aura Men  SKINCARE
.

A U R A  M E N 

S U P E R     A D V A N C E D 

Harga Promosi : RM 68.00

Harga Pasaran : RM 80.00

.

KEISTIMEWAAN AURAMEN SKINCARE 4 IN 1 :

Diformulasi khusus untuk keperluan wajah lelaki Asia
Kesan seawal 7 hari!
“Sesuai untuk semua jenis kulit
“Mengatasi masalah kulit kusam, kasar, kering atau berminyak
“Membantu menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat
“Menjadikan kulit kembali normal
“Mencerahkan kulit
“Mengecilkan liang-liang pori

.

4 ITEM DALAM SET AURAMEN SKINCARE IAITU:

1. Auramen Face Soap
Fungsi 2in1, iaitu Pencuci dan skrub yang membantu membersihkan wajah secara mendalam.

2. Day Cream
Sapu secara nipis ke seluruh wajah. Membantu menyegar, melembap serta mencerahkan kulit. Mengandungi SPF35 sebagai pelindung UV.

3. Night Cream
Sapu secara nipis ke seluruh wajah sebelum tidur. Merawat masalah kulit seperti jerawat, kulit kusam dan bintik hitam selain memperbaiki tekstur kulit.

4. Acnoskin Cream
Mengecutkan jerawat dengan cepat. Sapu pada bahagian berjerawat atau bintik hitam sahaja.

.

HARGA PROMOSI
AWAS! PRODUK TIRUAN BERMAHARAJALELA DALAM PASARAN
BAGI MENGELAKKAN DARIPADA ANDA TERBELI PRODUK TIRUAN,
ANDA DIMINTA UNTUK MEMINTA STOKIS MENUNJUKKAN KAD ‘Authorized Stockist’
.
http://2.bp.blogspot.com/-LMg64F5R62s/UYx7A2Z3V9I/AAAAAAAAGxQ/oDqXzZpktnA/s1600/AW-RIZ.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-0OmSor-YIF4/UYyX609szYI/AAAAAAAAGxw/kwgb-97hdms/s1600/AW-RIZ.4.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-TLGW9SrH6tQ/UYyX648O5CI/AAAAAAAAGxs/Sol2GA7J80E/s1600/AW-RIZ.5.jpg

Harga promosi seperti di atas.

INFO PENTING : Free Gift di atas hanya diberikan kepada ‘end user’ sahaja. Kepada pengedar kami offer pakej pengedar produk lain (campur-campur)

Belian kuantiti pengedar @ ingin menjadi pengedar, sila email kepada kami di :

http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg

Sila email juga kepada kami yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.

http://4.bp.blogspot.com/-AZNMl_S_kXA/UY3ejq3pfSI/AAAAAAAAGz4/x_yPUeAQzHY/s1600/offer.jpg

+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

BELIAN BORONG BAGI FREE GIFT UTK PENGEDAR

KLIK DI BAWAH

http://4.bp.blogspot.com/-2AOvei4E1Zo/UZC3Wr112eI/AAAAAAAAG1k/2pJv7RVTPuA/s1600/borong.jpg

+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+

.

KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 0.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0136310018 @ Cik Nabila – 0133240002 @ Cik Fiqah – 0142200144 @ En. Hakimi – 0124874454 untuk penjelasan lanjut.

.

HARGA DISKAUN PENGEDAR

  • Pakej modal yang ditawarkan adalah Pakej Kedai/Kios, pakej RM 1,000.00, RM 600.00, RM 350.00 Ianya boleh dicampur dengan beberapa produk makanan kesihatan dan kosmetik yang lain. Secara amnya pakej modal ini diberi diskaun di antara 20% – 45% mengikut jenis produk. Sila email kepada http://2.bp.blogspot.com/-Dq55t7P6wqU/UFscQJJVyII/AAAAAAAACLk/hZlCRZ0kYiA/s1600/rizi2020@gmail-1.jpg untuk keterangan lanjut.
  • Kos penghantaran bagi pengedar adalah RM 9.00 untuk 3 kilo pertama bagi Sem. Malaysia dan kos penghantaran ke Sabah/Sarawak mengikut berat. Sila berhubung dengan Cik Ina – 0136310018 @ Cik Nabila – 0133240002 @ Cik Fiqah – 0142200144 @ En. Hakimi – 0124874454 untuk penjelasan lanjut.
PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA DICARI !!!
.
Diskaun Sehingga 35% ! **
Penghantaran PERCUMA ! **
Penghantaran by post @ dispatch @ self pickup ! **
Flyers PERCUMA !

** Term and Condition

 

.
Ingin Membuat Pesanan Melalui Email @ Fax @SMS? Sila Klik Sini !
 
Ingin Datang Ke Premis Kami? Sila Klik Sini !
.
.
.
.

March 11, 2013   AURAWHITE, GEDUNG 03 – PRODUK COLLAGEN, WHITENING & GLOWING, GEDUNG 11 - SEMUA BARANG!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial